Elk. Müh. Cihan KILINÇ

Merhaba arkadaşlar,

2005 yılında okulumuzun o zaman ki adıyla Elektronik Mühendisliği bölümünü kazandım.Ki bu bölümünün ilk açıldığı seneye denk gelen öğrencilerden biriydim.Okul dönemi ilerledikçe gerçek hayatta karşılaşacağım şeylerin okulda öğretilenlerden ibaret olmadığını düşünerek sürekli kendimi geliştirme çabası içerisindeydim.Bu bölümün iş alanı geniş olduğu için farklı sektörlerdeki yenilikleri öğrenmeye çalıştım.Bu öğrenme aşamasını iş hayatıma da yansıttım.

Mezun olduktan sonra ilk çalıştığım sektör telekomünikasyondu.  Daha sonra Medikal sektöründe bir takım deneyimler edindim. Ve şu an da sürekli öğrenmeye ve yeniliklere açık olmak zorunda kaldığımız otomasyon sektöründeyim. Her ne kadar yaptığımız iş satış olarak gözükse de müşteri odaklı olduğumuz için otomasyon alanında her şeyi takip etmek ve araştırmak zorundayız.

Herhangi bir sorun ya da problemle karşılaşan arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmekten mutluluk duyarım.

Elk. Müh. Cihan KILINÇ

Lotus Otomasyon--Sales Engineer