Gürlek Gümrük Müşavirliği'nden Uluslararası Ticaret, Lojistik, İşletme Öğrencilerimize Staj Olanağı

Gürlek Gümrük Müşavirliği 3 nesillik bir firmadır. Firmamız tüm çalışanlarını bir aile bireyi olarak görmekte ve uzun vadeli çalışma gayesinde ilerlemektedir. Firma genel merkezi Kozyatağı E-5 üzerindedir. Ayrıca Edirne Kapıkule sınır kapısında bir şubemiz bulunmaktadır. Öğrenci dostlarımıza sunduğumuz fırsatların başında işi gerçekten öğretmek bulunmaktadır. Firmamızda saha ve operasyon olarak 2 aşamalı iş süreci mevcuttur. Evrak işlemlerinin operasyonda düzenlenmesi ve düzenlenen evrakların sahada sonuçlandırılması esastır. Öğrenci dostumuz sadece ofise tıkılıp kalmayacak aynı zamanda çeşitli lokasyonlara gidip gelirken İstanbul’ u gezebilecektir. Yol ve yemek ücreti firmamız tarafından karşılanacaktır. Haftalık harçlık vermek istemekteyiz ancak burada öğrenci dostumuzun performans ölçüsü bizim için önemli. Sadece ofise tıkılıp sabahtan akşama kadar fotokopi çekmek isteyen adaylar bizim için uygun değildir. Enerjisi ve aktifliği ile bize değer katmak isteyen, öğrenme isteği ve merakı ile bizden fayda sağlamak isteyen öğrenci dostlarımızla seve seve tanışmak isteriz.

www.gurlekgumruk.com web sitemizden firmayı detaylı inceleyebilirsiniz.

Firma stajından sonra öğrenci dostumuzun geliştirmesini beklediğimiz yönleri şunlardır;

• Evrak düzenleme ve temini
  • Evrak iş takibi
  • Operasyon yönetimi
  • Stres yönetimi
  • Zaman yönetimi
  • İlgili makamlar ile birebir ilişki gelişimi
  • Dış ticaret algısı
  • Gümrüklü saha işlemleri
  • İthalat işlemleri
  • İhracat İşlemleri
  • Temel düzeyde lojistik bilgisi
  • Temel düzeyde lojistik evrak bilgisi

Staj yapmak isteyen öğrenci dostlarımızın [email protected] adresine e posta ile başvurmasını rica ederiz.