Gebze Teknik Üniversitesinde 7 Mart Salı günü gerçekleşecek Kariyer fuarına öğrencilerimiz davetlidir

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NE

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından 7 Mart 2017 tarihinde düzenlenecek olan GTÜ Kariyer Fuarı, küresel düzeyde sürdürülebilir rekabet avantajının altyapısını oluşturan genç yetenekler ile sektörlerinin güçlü markalarını buluşturarak üniversite-sanayi işbirliğine öncü ve örnek bir model oluşturmayı amaçlamaktadır.

İdeal iş ortamının oluşturulması için işbirliklerine zemin hazırlayacak olan GTÜ Kariyer Fuarı 2017’de, gençlerimizin geleceğini birlikte inşa etme heyecanımıza ortak olmanız için Üniversitenizin değerli öğretim üyelerini ve kıymetli öğrencilerini katılımcı olarak davet ediyoruz.

GTÜ Kariyer Fuarı 2017, Kariyer ve Yetenek yönetiminin önemini vurgulayarak öğrenciler ile şirketler arasında etkin bir iletişim platformu oluşturacaktır. Türkiye’nin sektörlerinde fark yaratmış işletmeleri, aldıkları çok yönlü eğitim sayesinde Türkiye’nin en iyi lider, yönetici ve mühendisleri olmaya aday öğrencilerimiz ile doğrudan iletişime geçme ve genç yetenekleri kurumlarına kazandırma fırsatı elde edeceklerdir. Her biri ülkemiz için katma değer üretecek olan öğrencilerimiz, kariyerlerinin başlangıcında iş hayatının rekabetçi dinamikleri ile erkenden tanışma, farkındalıklarını artırarak doğru mesleki seçimler yapma, iş ve staj olanaklarına doğrudan erişme, firmaları tanıma ve güçlü eğitim temellerine dayanan yeteneklerini tanıtma olanağına erişeceklerdir.

Gençlerimizin geleceğe dair kariyer ideallerini oluşturmalarında ve kariyer basamaklarını erkenden tırmanmaya başlamalarında önemli bir sorumluluğu yerine getirmeyi hedefleyen ve ülkemizde kariyer hizmetlerinin gelişiminde önemli bir rol oynaması planlanan GTÜ Kariyer Fuarı 2017’de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Haluk Görgün

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü

Tarih:             07 Mart 2017