Elk. Müh. Hakan Sefa UZUN

2012 Yılında Üniversitemiz Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olan Hakan Sefa, tamamı kendi tasarımı olan bir eğitim seti tasarlamıştır. Eğitim seti, tüm dünyadaki elektronik mühendisliği öğrencilerinin hemen hemen tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek  teknik donanıma sahiptir. Geçtiğimiz günlerde kurduğu firma ile bu eğitim setinin satışını yapmaya başlayan Hakan’a tüm ömrü boyunca başarılar dileriz.

Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi

İlgilenenler için, aşağıda RED-KiT 1.0 Genel MCU Eğitim Seti Hakkında teknik detayları mevcuttur.

RED-KIT 1.0 eğitim seti, özellikle PSoC mikrodenetleyicisine özel üretilmiştir.

Eğitim setinin üzerinde birbirinden farklı 15 adet modül bulunmaktadır.

GÜÇ MODÜLÜ 12V 5V 3V3

2X16 LCD MODÜLÜ

YEDİ SEGMENT GÖSTERGE MODÜLÜ (4 ADET)

RÖLE MODÜLÜ (4 ADET)

MMC SD KART MODÜLÜ

I²C EEPROM MODÜLÜ

USB UART MODÜLÜ

RS232 MODÜLÜ

RS485 MODÜLÜ

DC MOTOR MODÜLÜ

STEP MOTOR MODÜLÜ

BUTON (8 ADET) – POTANSİYOMETRE (2 ADET) MODÜLÜ

LED (8 ADET) – BUZZER MODÜLÜ

RED-KIT 1.0 kartı üzerinde bulunan modüllerin birbirinden bağımsız olması ile sadece PSoC için değil Pic, Atmel, MSP, 8051,(5V, 3V3 çalışma aralıklı) mikrodenetleyicileri için de kullanılabilen eğitim setidir.

Eğitim setinin yanında antistatik poşetinde DevPic proje kartı verilmektedir.

Bu sayede eğitim setini pic entegreler içinde kullanabilirsiniz.

Birbirinden bağımsız bu modüller ihtiyaç olduğunda karttan ayrılıp, eğitim seti harici uygulamalarda da kullanılabilir.

Kullanım kılavuzunda 12 adet temel uygulama bulunmaktadır. Kılavuzda yer alan uygulamalar temel ve basit uygulamalardır.

Eğitim setinin içerisinde dc motor, step motor, DevPic, 2x16 lcd, 12V 1A adaptör mini breadboard,atlama jumperları ve kılavuz cd'si bulunmaktadır.

Bu sayede modülleri kullanırken mümkün olduğu kadar az harici ekipmana ihtiyaç duyarsınız.

Web adresi: http://www.uzunsystem.com/

El