ADECCO öğrenci ve yeni mezunlara dönemsel çalışma olanakları sunuyor

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açısı ile lokal ihtiyaçların çözümlenmesinde geniş bilgi birikimini müşterileriyle paylaşmaktadır. Adecco Group bir Fortune 500 firması olup, SIX Swiss Exchange borsasına kotedir.

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren global iş ortaklarımız için farklı pozisyonlarda ‘’Dönemsel Personel’’ alımları yapılacaktır.

Genel Nitelikler:

• Ön lisans, Lisans mezunu/öğrencisi,
  • MS Office programlarını aktif bir şekilde kullanabilen,
  • Dış görünüme önem veren,
  • İletişim becerisi yüksek ve ekip çalışmasına yatkın,
  • Tercihen İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden,
  • Dönemsel çalışmalara sıcak bakan,

İlgilenenlerin; [email protected] mail adresine, ilgili ilan detayı ile birlikte kısa bir ön yazı ile güncel özgeçmişlerini paylaşmalarını önemle rica ederiz.

Teşekkür eder, başarılarla dolu bir kariyer dileriz.